Ungdomsskolen juni 2008

Klik her for at se siderne i bladformat

Ungdomsskolen
Ungdomsskolen
Overskrift

 

 

Hmmmmm! Vi syntes at festen var meget god, der var mange aktiviteter, hvor man kunne vinde nogle fede præmier.
Ja, festen var i det hele taget en rigtig god oplevelse!
Vi mener at vi har en ungdomsskole her i Egebjerg som der er gang i.
Festen var sjov, vi havde jo heller ikke været der før, så var den lavet specielt lavet til os i 6. klasserne, det var nemlig kun os som måtte komme den aften. De har et klubråd som havde lavet denne fest for os, det var bare vildt fedt. Der var mange gode ting at lave, så som at spille pool,bordtennis, synge sing star, spille computer og meget mere. Det er godt man kan komme næsten hver dag.
Vi kommer der fordi vi bliver behandlet godt, også det de sælger er meget billigt, så vi kan få lov til at købe noget næsten hver gang vi kommer der, 5 kr. er jo nok til at fylde en hel pose slik.
Så vi håber at I vil komme og nyde vores gode stunder i klubben.

Vores fodbold turnering i Egebjerg hallen gik godt, skønt vi ikke vandt, så fik Louise Christensen præmie for bedste spiller. vi var igen i år det eneste hold som kunne samle piger til sådan en omgang fodbold, så det var rigtig godt gået piger og drenge.

Ja, vi har jo siden sidste udgave haft vores forårs show i håndværkerforeningen, som var en vældig stor succes. Der var mange forskellige hold som gav et nummer på scenen. Frederik fra X-factor var også lige et smut forbi og gav nogle numre, samt autografer. kok amok holdet havde lavet lagkage som vandt 1. pladsen, det var noget som de unge var meget stolte af.

 

 

Ungdomsskolen 

Så har vi i påsken haft en tur til Heide park i Tyskland, de unge som var med havde en fabelagtig oplevelse, de vågnede op til et snedækket landskab, så de var lidt spændte om de nu kunne få lov til at prøve noget, for mange af forlysterne var lukket da de kom ind. det fik solen snart sat en stopper for, så over middag var der igen gang i forlystelserne.

Ja, så er vores 7. klasser jo blevet konfirmeret, det var nogle flotte unge som kom ud af kirken. den 18 april. De var næsten ikke til at kende, det er jo ikke sådan vi ser jeres børn i hverdagen. det forlyder også at deres blå mandag havde været en god oplevelse, den havde vi lavet i samarbejde med nogle fra forældrerådet. mit indtryk er at det fungerede godt.

Ja, nu er sæsonen gået på hæld, men vi vender tilbage

igen den mandag den 25 august kl.19.00 med stor grill-fest hvor elever samt forældre er velkomne til at få en grill pølse m.m.
Vi vil i løbet af næste sæson arangere tema fester på nogle fredage, men det vil vi vende tilbage med i næste nummer af broen samt der vil være tilbud om nogle hold som f.eks foto, kok amok, pimp my bike, lektie hjælp,kun for piger.

 

 

 

Med venlig gensyn klubmedarbejderne.

 

 

Rikke Hansen, Torben Holst, Frank Pedersen, Bjørn Jansson, Rikke Soelbjerg,Thomas Christensen, Peder Laursen og Ulla Bæk Laursen

Broen 20. årgang – nr. 4   

2008 Juni – juli – august    

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.