Nyt fra Ungdomsskolen marts 2008

Tryk her for at se siden i bladformat

Nyt fra Ungdomsskolen

 

 

Vi er kommet godt i gang igen her i det nye år, der kommer mange elever i klubben, det  er rart at se de lidt ældre end kun vores 7 klasser.
Klubrådet er igang med at male diskoteket og det til stødende lokale. De har selv valgt farverne, samt tilbehøret der skal bruges. Det bliver den helt store make-over.
Klubben har investeret i den nye ps3.

Vi holder fredagsåbent i klubben den 22. februar, – 7. marts, og 4. april. Vi vil også gerne lave en blå mandag for skolens 7 klasser, nærmere information vil kunne fås i klubben.
Den 11. april vil vi gerne invitere de nuværende 6 klasser til en fest i klubben, hvor de efterfølgende er velkommen til at komme i klubben.
Den 8. maj er sidste dag klubben har åben i denne sæson, så går vi på sommerferie og vender tilbage sidst i august med en ny sæson.

Vi vil igen i år byde på en indendørs fodboldturnering i Egebjerghallen lørdag d. 1 marts fra kl. 10.00 til kl.15.00, hver klub må stille med et til to hold. Vi må jo håbe på, at vores klub igen i år klarer sig godt.

Ungdomsskolen har tur til Paris fra den 19. til 24. marts og turen er fuldt optaget.
Der vil være en tur for alle klubberne i Horsens til Rønbjerg feriecenter 18-20 april 2008.
Ungdomsskolen holder deres årlige forårsshow lørdag den 8 marts fra kl. 13:00 i Håndværkerforeningen på Allégade 16 i Horsens.

 

 

Der vil være udstilling af elevarbejde.
Musik
Show
Konkurrencer
Turneringer
Alt dette er gratis for alle som har lyst til at kigge forbi,og se hvad de unge laver i ungdomsskolen.

 

 

Man kan altid gå ind på ungdomsskolens hjemmeside ung-horsens.dk og se hvad der sker i klubberne, der kommer altid nogle løbende tilbud om ture m.m.

Alle er altid velkomne til at kigge forbi klubben, i kan finde os lige ved siden af skolesundhedsplejersken (overfor skolekøkkenet).

På klubbens vegne.

Ulla Bæk Laursen

Diskoteket males
Klubrådet er igang med at male diskoteket og det til stødende lokale.

 

Broen 20. årgang – nr. 3 

2008 marts – april – maj 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.