Koncert i Hansted kirke

 

Koncert i Hansted kirke

 

1. søndag i advent, 30. november 2008 kl. 19.00.
Underholdende og medrivende koncert fremført af Gentlemen Silk

Gentlemen Silk

 

Inden koncerten går i gang mødes de der har lyst, ved brugsen i Egebjerg kl. 18.00.

Herfra vil vi sammen danne et fakkeltog gennem byen, ned til Hansted kirke, hvor vi tænder det første lys i adventskransen og derefter nyder den underholdende koncert, som også vil indeholde enkelte julenumre.

Fri entré til koncerten.

Venlig hilsen Hansted menighedsråd———

 

Gentlemen Silk er en gruppe sangglade mænd fra Silkeborg, bestående af 6 sangere og én akkompagnatør på klaver. Repertoiret spænder vidt, – alt fra kendte gamle danske slagere fra ”dengang”, til udenlandske hits lige fra Mills Brothers til Beatles.Gruppen sammensætter sit program målrettet mod tilhørerne i hvert enkelt engagement og mestrer alt fra smægtende viser til sange med en god portion selvironi, som fremkalder både smil og latter hos tilhørerne.

Kirkekoncerter med gospel er også en del af gruppens repertoire, og de fremføres krydret med lidt historie om gospel/spiritual og fællessang med publikum. Gospelrytmerne inviterer publikum til medvirken, og selv om det ligger de fleste danskere fjernt, er det svært ikke at lade sig gribe og klappe og synge med på de glade budskaber, hvilket faktisk er en væsentlig del af gospeloplevelsen.

Gruppen akkompagneres som nævnt af en pianist. Alle numre fremføres flerstemmigt, og alle arrangementer er lavet af gruppens pianist. Den frie, afslappede stemning er gruppens kendetegn. De er meget gerne i tæt kontakt med tilhørerne og går ikke af vejen for lidt indbyrdes, godmodig drilleri for åben skærm. Flere års optræden ved mange forskellige lejligheder i Jylland og på Fyn har vist, at stemningen og kontakten med publikum er af meget stor betydning for helhedsoplevelsen. Og som en af ”Gentlemændene” siger: ”Vi har det godt, når publikum har det godt, og jo mere de swinger, jo mere swinger vi, …”.

Broen 21. årgang – nr. 1 2008 September – oktober – november