Spejderlejr midt i byen

Klik og se artiklen i bladformat
Spejderlejr midt i byen
  Spejderne klar til løb.

Spejderlejr midt i byen

Igen i år holdt KFUM-spejderne lejr midt i Egebjerg, og brænderøget fra de helstegte pattegrise kunne lugtes i det meste af byen.

Af Carsten Bai (gruppeassistent)

Traditionen tro holdt spejderne PR-weekend på Dagli’Brugsens græsplæne d. 15.-17. august. Fredagsamledes de fleste spejdere og rejste telte og bivuakker, byggede spiseborde af rafte, rejse flagstang og gravede bålsteder.
Lørdag formiddag efter morgenmad var der oprykningsceremoni, hvor de ældste i enhederne tog afsked med deres gamle ledere og spejderkammerater og goddag til nogle nye. Som noget nyt, kunne vi i år rykke 4 store spejdere i 9. klasse op fra spejdertroppen til seniortroppen.

Westernløb
I år var der også opgaveløb rundt i Egebjerg. Temaet i år var cowboy’s og western. I hold på tværs af aldrene, var spejdere og gæster rundt og prøve kræfter med guldgraveri,
bueskydning, brændemærkning, westernsange og meget mere. Der var en god stemning og det er dejligt at opleve, hvordan de større spejdere er gode til at hjælpe de mindre.

Helstegt pattegris
150 mennesker var samlet om aftenen til helstegt pattegris, pølser, brød og salat. Der var en hyggelig stemning i det dejlige sensommervejr. Efter spisningen var der lejrbål, hvor to ældre sladdertanter i en frisørsalon førte os igennem et program med sange, råb og underholdning fra alle enhederne.
Efter endnu en nat i telte og bivuakker, blev lejren brudt ned igen søndag formiddag, inden vi sluttede med uddeling af årsstjerner.
Tak til alle ledere og til grupperådet for indsatsen, og tak til alle som kikkede forbi. Tak til sponsorerne:

  • Dagli’Brugsen.

  • Stenkærgård.

  • Hans Kr. Houmøller.

  • BKI-kaffe.


Karrusellen var populær.

sang
Det er hyggeligt at syngehelstegning af pattegrise
 helstegning

Tidligt om formiddagen blev pattegrisene sat igang, så de var klar til aftensmaden.

150 mennesker samlet til lejrbål
150 mennesker samlet til lejrbål.

Broen 21. årgang – nr. 1

September – oktober – november 2008 

Samtid spejdere