Bævertur 27.-28. september 2008

Klik her og se artiklen i større format 

Bævertur 27.-28. september 2008

Tekst: BA Maria Kjær

Lørdag den 27. september mødtes bævere og ledere på Kvisten for at tage på hyttetur i hytten “Granly” i Hundslund. Da vi kom derud, fik vi fundet vores sovepladser, og snart skulle vi i gang med at lave bævermasker, som skulle bruges til bæverceremoni om aftenen. Herefter var det endelig tid til vores dejlige medbragte madpakker, som gjorde godt for de sultne bævere.

Bagefter gik vi alle ud, for vores superhelte-løb skulle begynde. Her var nogle af posterne bl.a. at lave sit eget superheltekostume, skyde skurke ned, prøve en svævebane, snige sig ind på en superskurk osv. Da løbet var slut, og vi havde fået lidt kage og saft, legede bæverne, indtil vores madmødre havde lavet superheltegryde med ris til os. Det smagte super godt, og vi trængte alle til energi efter at have
tilbragt dagen ude i det dejlige vejr.

Efter aftensmaden havde vi bæverceremoni hvor de nye bævere blev indviet i bæverflokken og herefter havde vi indendørs lejrbål med sange og sketches.

Da lejrbålet var slut, skulle vi have kage, men kagen var væk! Lige pludselig var der noget, der bankede på ruderne, og alle bæverne blev helt stille, og nogen gemte sig endda under bordene. Det måtte være en kagetyv, der var på spil! Efter lidt skrigen og panik, fik alle bæverne sko og jakke på, fandt lommelygterne (og en hånd at holde i) og gik på jagt efter kagetyven.

Vi ledte efter ham i lang tid, men til sidst fandt vi hans gemmested og fandt ud af, at det bare var Søren, der havde lavet sjov med os. Han havde ellers bildt os ind at han skulle hjem, fordi han skulle arbejde, men så havde han i stedet stjålet vores kage og gemt sig i skoven. Bæverne overmandede ham, og fik ham til sidst overtalt til at afsløre, hvor

Bævertur 1
Nu er vi næsten helt rigtige bævere.
Bævertur 2
Christina,Freja og Maria som superwoman
Bævertur 3
Iman var meget glad for hytteturens medfølgende huskat.
Bævertur 4
Superheltene skal have ny energi.
Bævertur 5
Bævercerremoni lysene er tændt klar til optagelse af nye bævere i flokken.Bævercerremoni lysene er tændt klar til optagelse af nye bævere i flokken.

kagen var. Da vi havde fundet den, fik vi alle et stykke, og så var de fleste bævere klar til at gå i seng, bortset fra et par stykker, som var friske på mere mørke, og gik en tur med Villy for at prøve at opleve mørket. Bæverne var trætte efter en lang dag, så der gik ikke længe før alle sov.

Næste morgen vågnede de første bævere ved en halv syv tiden og var helt friske på en ny dag. Da vi ledere også havde fået os bevæget ud af soveposen, var der morgengymnastik udenfor, flaghejsning og herefter morgenmad. Efter morgenmaden fik vi pakket alle vores ting sammen og gik udenfor, så der var plads til, at der kunne blive gjort rent.

Bæverne skulle familievis selv prøve at tænde bål, og det var de rigtig gode til. Bagefter skulle de lave bananasplit på bålet, mums.
Efter lidt fri leg spiste vi frokost, tog flaget ned og fik udleveret alle de glemte sager, vi havde fundet rundt omkring, og herefter gik turen hjem for alle de trætte bævere.

Tak til alle bæverne for en rigtig god tur, tak til madmødrene Pia og Lene, og tak til Carsten for hjælp med rengøring, og selvfølgelig også tak til Brian for hjælp hele weekenden.

Bævertur 6
Victoria og Louise prøver at lave et pyramidebål
Bævertur 7
Lederspejderhatten er måske lidt for stor.

BROEN 21. årgang nr. 2

2008/09 december – januar – februar

fritid spejder