Hansted–Egebjerg Husholdningsforening 70 år

Tryk her og se artiklen i større format

Hansted – Egebjerg

Husholdningsforening

70 år

Hansted-Egebjerg husholdningsforening holdt den 2. april, 70 år jubilæum i forsam-lingshuset.

Det var en rigtig dejlig og fornøjelig aften med en fantastisk god stemning, der var underholdning med ”Vagabonderne” , som spillede og gjorde aftenen festlig med deres optræden.

– Marianne Thomsen styrede aftenen på en festlig og fin måde, hun sang en sang fra bestyrelsen, som var lavet til formanden, og derefter fortalte hun meget fornøjeligt om foreningens mange aktiviteter, som har været meget forskellig, alt efter, hvad der har været aktuel, gennem de 70 år.

Tak til Marianne for et stort og rigtig flot arbejde, der er blevet brugt mange timer på at læse og sammensætte aftenens tale. Der var også underholdning med Marianne, Svend og Knud Erik, et festligt potpouri af de gamle viser og muntre sange, som de fremførte rigtig fornøjeligt og underholdende til stor glæde for alle.

Formanden Annelise Daugaard blev udnævnt til æresmedlem for sine 51 år i foreningen, deraf 37 år som formand, hun fik overrakt en jubilæumsbroche og et fint indrammet bevis, samt en blomsterbuket, og fik stor tilkendegivelse af forsamlingen.

 Formanden  1
 2  4

5

6  7 formanden 
 8  9

10

11

Broen 20. årgang – nr. 4     

2008 Juni – juli – august

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.