Micro U6 – årgang 2002

Klik her os se siderne i bladformat

Micro U6 – årgang 2002

Micro U6 årgang 2002

Vi har i år fornøjelsen at træne årgang 2002 i fodbold. Trænergerningen er helt ny for os, så vi var noget spændte på at komme i gang. Da der sidste år ikke var ret mange spillere på årgangen, hverken udendørs eller indendørs, var vi også spændte på, om vi kunne stille hold.

Første træningsaften mødte 11 friske piger og drenge op. Siden er 2 mere kommet til, så hver torsdag aften er vi op mod 13 spillere til træning. Det er rigtig dejligt at så mange møder op, og der bliver gået til den med stor energi og gejst – både til træning og kamp.

Resultatet af anstrengelserne er ikke udeblevet. Holdet er tilmeldt en turnering under DGI og det er i foråret blevet til en række sejre. Dette betød, at vi søndag den 21. juni tog  til Landsdelsmester-skaberne i Vingsted. Det blev til en flot 2. plads og det var en flok meget stolte piger og drenge ( – og trænere ), der modtog medaljer.

Som afslutning på forårssæsonen samledes hele holdet med forældre og søskende. Stort set alle mødte op – dejligt!  
Meningen var, at vi skulle spise nede ved søen ved Hansted Put and Take, men vejret var imod os. I stedet trak vi i ly for regnen i stalden hos Mads, hvor grillen blev tændt og den medbragte mad fortæret. Efter maden klarede vejret op og vi kunne tage ned til søen og prøve at fiske. Det var en rigtig god aften, hvor såvel børn som voksne hyggede sig.

Til jer spillere vil vi sige tak for en rigtig god forårssæson. I har lavet nogle meget flotte resultater, som I alle har del i og kan være stolte af. I er rigtig seje. Vi er nu kommet i gang med træningen efter sommerferien og det er dejligt at se, at I alle er friske og klar til at have det sjovt på fodboldbanen igen.

Som optakt til eftersæsonen deltog vi den 16.august 2008 i NSG Cup i Nørre Snede – et stævne, der ud over fodbold også bestod af en forhindringsbane og præcisionsskud. Spillerne kæmpede bravt, og det blev til en klar sejr. Spillerne modtog stolte en ”guldpokal” og ikke mindst en stor pose chips hver.

Til sidst skal lyde en rigtig stor tak til jer forældre for den store opbakning – det er dejligt at så mange møder op til træning, kampe og arrangementer.

Mette & Marianne

Micro U6

4   4

 

Broen 21. årgang – nr. 1 

2008 – September – oktober – november
Egebjerg I.F. Fodbold

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.