Fodboldafslutning 2008 for årgang 03

Klik her og se artiklen i større format

Fodboldafslutning for årgang 03

Tekst: Lars Vissing Andersen

årgang 03

Vi har haft en rigtig god udendøres sæson med vores 03´er. Vi har i snit været 23 til træning hver gang, hvilket vi synes er rigtigt flot. Vi har desværre ikke været tilmeldt en turnering grundet manglende tilslutning fra andre hold – men var til et rigtigt godt stævne
ved Madsby Parken i Fredericia. Der fik børnene lov til at spille mod nogle „rigtige” fra nogle andre byer, hvilket havde været et stort ønske!.

Glæden blev heller ikke mindre af, at der var medaljer til alle.

Vi skulle holde fodboldafslutning for børnene, og det foregik i klubhuset uden forældre! Vi startede med lidt at spise, og derefter blev børnene inddelt i 4 hold, og vi skulle have konkurrencer.

Der blev dystet i sækkeløb, mariekiksstafet og snørrebåndsspisning. Børnene gik op i det med liv og sjæl, og der kom sved på panden. Da de var færdige med konkurrencerne, blev der uddelt en lille fodboldting til hver, som minde om fodboldsæsonen. Derefter var der gaver til os, som børnene havde samlet ind til – Tusind tak for det!!. Derefter var der plads til en lille is og fri leg indtil børnene blev hentet!! Jacob og jeg vil gerne slutte sæsonen af med at takke for en rigtig god opbakning fra såvel spillere som forældre!!

2
3

BROEN 21. årgang nr. 2

2008/09 december – januar – februar