Fodboldafslutning for 01 piger!

Klik her os se artiklen i større format

Fodboldafslutning for 01 piger!

Tekst: Lars Vissing Andersen

01 Piger

Efter en rigtig god udendøres sæson med stor spiller- og forældreopbakning skulle vi holde fodboldafslutning.

Vi lagde ud med fredag eftermiddag at være inde i hallen og bla lege jorden er giftig, hoppe på hoppepude og spille bold.

Efterhånden meldte sulten sig, så vi indtog pizza, pommes frites og grønt i klubhuset. Stemningen var helt i top, og snakken gik mens pigerne indrettede deres lejr i form af soveunderlag og soveposer og sidst men ikke mindst deres bamser!!

Efter maden fik vi gaver, som pigerne havde samlet ind til – tusind tak for det!!

Derefter var der fri leg inde i hallen, mens vi gjorde klar til aftenhygge i klubhuset. Pigerne blev kaldt over i klubhuset og fik en kop med slik og chips i, og fik at vide at de skulle finde sig en siddeplads — så blev lyset slukket, og der blev tændt stearinlys. Imellem tiden var Peter Sørensen kommet og han begyndte at fortælle en meget livagtig historie – når historien blev lidt uhyggelig, var der helt stille, og der var ingen, som spiste chips, men det blev der til gengæld, når historien var sjov.

Da vi havde takket Peter for historien og været en sidste tur på hoppepuden, gjorde vi klar til at gå til ro.

Det varede ikke længe før pigerne og trænerne sov. Efter fælles morgenmad kunne vi sige farvel og tak til nogle piger, som måske trængte til lidt mere søvn!

Ole og jeg vil gerne sige tak til såvel spiller som forældre for en rigtig god opbakning til både træning og kampe — det er dejligt at se, at selvom det er dårligt vejr, at pigerne stadig tropper talstærkt op!!!

Vi håber, at vi ses til næste år.

2
3
4

BROEN 21. årgang nr. 2

2008/09 december – januar – februar