Egebjerg-Hansted Revy til DM-Revyfestival

Klik her og se siden i større format

Egebjerg – Hansted Revy

 

til DM-Revyfestival

Revy
Revy 

Den 1. weekend i september deltog Egebjerg-Hansted Revyen i DM-Revyfestival i Juelsminde. Revyholdet havde indsendt 4 numre, og var heldig at få  2 numre udtaget. I alt deltog 31 revyer fra forskellige steder i landet, 49 numre var fordelt på 2 semifinaler. En fredag aften og en lørdag eftermiddag.

At få 2 numre udtaget, var i sig selv en flot præstation. Desværre gik ingen af numrene videre, men Revyholdet havde en god, sjov og inspirerende weekend. De 230 aktører og medhjælpere havde et stort telt til rådighed. Her var der sminkører og massører der stod parat til at hjælpe, og der var forplejning af forskellig art.

Lasse Holy, kendt fra Toyota reklamerne, akkompagnerede numrene. Lisbet Dahl og Vicky Berlin var blandt dommerne ved finalen lørdag aften. Alt i alt en god og sjov oplevelse. Bestyrelsen i Forsamlingshuset takker aktørerne for en rigtig god præstation.

 

 

 

Næste års revy er ved at starte op

Holdet har haft de første møder. Efter jul går forberedelserne for alvor i gang, så husk allerede nu at sætte kryds i kalenderen ved den sidste uge i februar 2009.

Tirsdag den 24. februar kl. 19.00 er der åben prøve, torsdag den 26. februar kl. 19.00 er der generalprøve, og Revyen lørdag den 28. februar kl. 18.00. Sidst i januar vil Revybladet blive omdelt.