1. spadestik til fremtidens arbejdsplads

Klik og se artiklen i bladlayout

2002_15_1_24_1_spadestik_til_fremtidens_arbejdsplads

 

 

 

Der var symbolik i det spadestik adm. Direktør Kjeld Johannesen i dag tog sammen med slagterlærling Brian Rasmussen, Horsens (forsiden), da Danish Crown igangsatte byggeriet af verdens mest moderne svineslagteri i Horsens.

2002_15_1_24_direktør_Kjeld_Johannesen

Med dette spadestik ønsker Danish Crown at understrege, at det nye slagteri også bliver fremtidens arbejdsplads, hvor der er gjort meget for at få optimale arbejdsmiljøforhold.

Det nye slagteri indrettes således med robotter, der kan erstatte de mest belastende arbejdsprocesser, og alle arbejdspladserne bliver indrettet ud fra den aktuelle viden om optimale arbejdsmiljøforhold.

Også dyrevelfærdsmæssigt er der tænkt på optimale forhold med flokopstaldning og –inddrivning, og med hensyn til fødevaresikkerhed og –kvalitet gøres der også brug af den nyeste landvinding.

Det samme gælder det eksterne miljø, hvor der investeres i lugtbegrænsende teknologi, og der arbejdes med genindvinding af energien.

Efter spadestikket er entreprenørfirmaet Per Aarsleff A/S, Århus, klar til at tage fat på hele grundmodningen. Denne entreprise har en samlet værdi på 95 mio. kr. og indeholder jord, kloak, vand og belægningsarbejder.

2002_15_1_24_Danish_Crown_foerste_spadestik

Danish Crown venter i den kommende tid at afslutte forhandlingerne med de øvrige leverandør til det nye slagteri.

Med venlig hilsen

Danish Crown

Broen 15. årgang – nr. 1

2002 september oktober november

samtid erhverv slagteri

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.