Register over lokalhistoriske artikler i BROEN 1988 – 2017

Registret er opbygget alfabetisk efter personer og emner. Først nævnes emnet eller personen, derefter normalt artiklens overskrift, forfatter og placering i bladet. Artikler om samme emne eller person er placeret efter det år og nummer, hvor artiklen er trykt. Der kan være flere henvisninger til samme artikel.
Hvis man ikke længere har det pågældende nummer af Broen, kan man finde det på hjemmesiden. Man kan også se den trykte udgave i Hansted sognearkiv på Egebakken, hvor enkelte numre kan hjemlånes. Arkivet kan kontaktes på tlf. 75 65 64 02 eller på mail: hanstedsognearkiv@gmail.com.
Klik her og se flere oplysninger om Hansted Sognearkiv.

Klik her for at åbne register-over-lokalhistoriske-artikler-i-broen-1988-2017
(når titler er fremhævet som link, kan man klikke og komme direkte til artiklen på hjemmesiden – der åbnes i et nyt vindue).
Oplysninger om fejl og mangler i registret modtages gerne på tlf. 40 37 69 36 eller på mail: hans.kurt@hansted-egebjerg.dk
Registeret er udarbejdet af Mogens Kirkegaard og afsluttet feb. 2011. Efterfølgende er det ajourført af Hans Kurt Jacobsen.

3 tanker om "Register over lokalhistoriske artikler i BROEN 1988 – 2017"

 1. Hans Kurt Jacobsen

  Hej Leif
  En teknisk omlægning af Infoland systemet, som bruges til hjemmesiden, har desværre medført, at nogle links ikke virker.
  Jeg har rettet det op for registeret over lokalhistoriske artikler.
  Hilsen
  Hans Kurt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.