Succesfuld og velbesøgt Byfest i Egebjerg

Opbakningen var stor til de 4 dage med byfest i Egebjerg fra torsdag den 12. juni til søndag den 15. juni.

  Torsdagen startede efter aktiviteter på Egebakken og håndhold i hallen og oprykningskamp for klubbens serie 3 hold i fodbold. Og Egebjerg besejrede Hovedgård med 3-1 og rykker dermed op i serie 2.

  Om det var den spændende fodbold kamp eller håndbolden i hallen, der trak tilskuere til, er svært at sige – men der var masser af liv omkring hallen allerede fra første dag i Byfesten.

  Fredag bød på fællesspisning, børnedisko, koncert med Rachel kendt fra Voice Junior og Egebjergmesterskaberne i Høvdingebold.

  Der var godt gang i grillen, hvor muligheden for at lave sin egen byg-selv burger havde trukket mange gæster til spisning. Også Børnediskoteket var godt besøgt med over 100 børn, som gav den gas på dansegulvet til både stopdans og limbo. Ud over disko for de mindste havde Ungdomsskolen også åbent og holdt diskotekt for de lidt ældre børn.

  - Vores lokale sangstjerne Rachel kiggede forbi og gav et brag af en koncert. En stor tak til Rachel for at komme forbi og synge for os alle, siger Mette Andersen fra Egebjerg Byfest. Der var en kanon stemning i hallen mens Rachel sang.

  Egebjergmesterskaberne i Høvdingebold trak mange af gæsterne ind i hallen for at se de sjove udklædninger og følge med i, hvilket hold der endte som vinder af Mesterskaberne. Det blev Bavnehøj 1 holdet, der vandt titlen og kan nu kalde sig Egebjergmestre i Høvdingebold.

  Lørdag startede tidligt med et velbesøgt Morgenkaffebord, hvorefter dagen især stod i fodboldens tegn. Der var gang i kampe på alle baner og ud over fodbold, blev der også cyklet cykelløb, løbet Byløb og besøgt spejdere, som tilbød klatring i træer, orienteringsløb og at lave mad over bål. Også Arcibald fra AC Horsens kiggede forbi, og var med til at sætte Børneløbet igang. Lørdagen sluttede med opvisningskamp mellem Egebjergs Serie 3 hold mod Egebjergs Serie 3 hold anno 1984.

  Hele Byfesten sluttede som vanligt søndag med et kæmpe bankospil i hallen. Omkring 150 deltagere var mødt op for at kæmpe om de mange flotte gevinster.

  - Alt i alt en rigtig dejlig Byfest i Egebjerg, hvor vejret viste sig fra den bedste side og rigtig mange af byens borgere havde valgt at kigge forbi og deltage i de mange spændende arrangementer, som var planlagt over de 4 dage.

  - En stor tak til alle, der kiggede forbi, til alle de frivillige hjælpere og alle sponsorerne, som var med til at gøre Byfesten i Egebjerg til en stor succes, slutter Mette Andersen på vegne af Egebjerg Byfest.

img_7386

Byfest i Egebjerg 12.-15. juni 2014

Byfest i Egebjerg 12.-15. juni 2014

img_3885 img_3906 img_3910 img_3912 img_3914_0 img_7368_0 img_7370 img_7372 img_7377 img_7378 img_7381 img_7383 img_7385

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.