Indvielse af nyt kæmpe fodSPOR – formidling af en lang række af spændende KulturSpor venter Horsensborgerne de næste år…

Naturcenter Skovgård, Vandværksvej 32 i Egebjerg, indvier Horsens Kommune, Naturcenter Skovgård og Horsens Museum det andet kæmpefodspor i Horsens Kommune tirsdag d. 16 april kl. 15.30 – et fodspor der er 6 m langt og udformet som et spændende plantebed og som får sammenhæng med lignende fodspor placeret i fire kommuner.

Formand for Kulturudvalget i Horsens kommune, Andreas Boesen vil stå for den officielle indvielse af fodsporet og alle interesserede er meget velkomne. Efter indvielsen er der et mindre traktement på Naturcenteret.
Umiddelbart efter indvielsen af fodsporet inviterer naturvejleder Thorke Østergaard og museumsinspektør Anders Horsbøl Nielsen på en guidet tur i til de mange kulturspor i området omkring Naturcenter Skovgård. De to guider er enige om, at det er rigtigt spændende og udfordrende at afholde ture i fællesskab, således at både natur og kultur bliver formidlet – og det ofte samtidigt. Det giver nye perspektiver på oplevelserne.
Yderligere mange ture rundt i hele Horsens kommune er planlagt og planlægges gennemført i årene 2013-2015.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *